Keuken installatie

Al 40 jaar een familiebedrijf
Qasa afbeelding
9,6

74 reviews

Keuken installatie

Na de aankoop van uw nieuwe keuken is het monteren en installeren de volgende stap. U kunt ervoor kiezen de keuken zelf te plaatsen of deze zorg uit handen te geven. Bogaard Keukens helpt u hier graag bij. Bogaard installatie techniek als erkende installateur plaatst uw keuken met de nodige precisie, om uw schitterende keuken perfect op te leveren. Ook voor het omleggen van leidingen en het vernieuwen of aanpassen van uw meterkast kunt u terecht bij Bogaard installatie techniek. Zo schakelt u één bedrijf in voor de hele verbouwing. Bogaard installatie techniek verbouwd en monteert enkel door ons geleverde artikelen.

De voordelen van het laten installeren van uw keuken door de vakmensen van Bogaard Keukens:

 • Geen verrassingen, omdat wij nemen zowel de keuken als de montage met u doornemen.
 • Onze specialisten demonteren uw huidige keuken
 • Uw nieuwe keuken in volledig geïnstalleerd (tenzij u de montage zelf uitvoert)
 • Erkende installateurs en vakmensen
 • In te zetten voor het monteren en verbouwen van uw keuken

Wilt u uw keuken laten installeren door onze specialisten? Of wilt u precies weten wat onze vakmensen voor uw verbouwing kunnen betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar onderstaand nummer of maak via de onderstaande button een afspraak met een van onze specialisten in de showroom.

 

Kwaliteit gegarandeerd

Door uw keuken te laten installeren door de professionals van Bogaard Keukens weet u zeker dat hij goed is geïnstalleerd. Bogaard Keukens is gecertificeerd met het InstallQ-keurmerk, dit houdt in dat we ervaren en goed opgeleide vakmensen en installateurs in dienst hebben. InstallQ verleent erkenning aan vakbekwame installatie bedrijven, schrijven certificeringsregelingen en geven informatie en advies over veilige installaties van goede kwaliteit. Het InstallQ-keurmerk is erkend door de minister en toont aan dat we aan de installatie-eisen van de Nederlandse wet voldoen.

Een complete verbouwing

De vakmensen van Bogaard Keukens zijn naast het plaatsen en installeren van keukens gespecialiseerd in het uitvoeren van eventuele bijbehorende werkzaamheden, waaronder:

 • Het uitbreiden of vernieuwen van groepenkasten in uw meterkast
 • Loodgieterswerkzaamheden, zoals het verleggen van leidingen
 • Timmerwerk
 • Het maken van muurdoorbraken
 • Schilderen
 • Stuc, plak en pleisterwerk
 • Het tegelen van vloeren en rugwanden
 • Het leggen van pvc vloeren

Alle werkzaamheden door Bogaard Keukens laten uitvoeren

Zo hoeft u voor de verbouwing geen andere partij in de arm te nemen. Bogaard Keukens ontzorgt u volledig. Onze monteurs gaan pas weg als u 100% tevreden bent. We nemen alle verpakkingen en bouwmaterialen na afloop weer mee, zodat u alleen achterblijft met uw prachtig verbouwde keuken. Onder volledige montage van de keuken verstaan wij: sloopwerk, keukenvoorbereidingen (waterleidingen, riolering, elektra, ventilatie en verwarming), stucwerk, schilderwerk en eventueel een nieuw vloer. Kortom, het complete plaatje. Als onze vakmensen klaar zijn, is de keuken volledig afgewerkt.

Meer dan uw keuken laten verbouwen

Tegenwoordig zien we steeds vaker dat de keuken meer is dan een plek om te koken, het is een onderdeel van de woonkamer. Er wordt geleefd en daarom laat men vaak de hele woonkamer meenemen in het proces. U kunt bij ons ook terecht voor vloerverwarming, verlaagde plafonds, stopcontacten op de juiste plekken en vaste internetaansluitingen. Deze werkzaamheden nemen wij allemaal mee in de offerteprijs voor de verkoop van de keuken. Daardoor weet u altijd waar aan toe bent alvorens u een keuken koopt.

Keukenbelichting

Ook het lichtplan vinden we erg belangrijk, vaak besteed men daar weinig aandacht aan of vergeet men hier simpel weg aan te denken. Maar met een goede basisverlichting en perfect geplaatste detailverlichting wordt elke ruimt mooier en laat u de ruimte zelfs groter ogen. Bovendien heeft het werkblad in de keuken de juiste manier van belichten nodig, zodat u nooit last hebt van eigen schaduwval op het werkblad.

Nieuwe keuken kopen

Een nieuwe keuken kopen, daar komt veel bij kijken. U heeft het complete keukenontwerp zelf in de hand. Uiteraard helpen we u graag bij uw ontwerp en denken we mee over een logische en handige indeling van de keuken. Niet alleen de keukenstijl gaat u uitkiezen, maar ook de keukenopstelling en keukenapparatuur. Wanneer u een nieuwe keuken gaat kopen kunt u bij Bogaard Keukens eindeloos combineren met materialen, kleuren en stijlen. We plaatsen nieuwe keukens in iedere vorm, stijl en grootte, want onze keukens zijn volledig op maat gemaakt en door ons geïnstalleerd. Daardoor is het eindresultaat precies is zoals u verwacht.

Keukenmontage: uw keuken laten aansluiten

Sommige mensen houden van doe-het-zelven, maar een keuken monteren is niet voor iedereen weggelegd. Als u liever uw tijd besteedt aan andere dingen dan het installeren van de nieuwe keuken, dan hebben wij de oplossing voor u. Wij nemen het werk uit handen en doen alles voor u: we leveren, monteren en installeren uw keuken volledig. Het enige wat u hoeft te doen is een keuken bij ons uitzoeken, daarna kunt u achteroverleunen en genieten van onze service.

Kosten voor het installeren van de keuken

De kosten voor het plaatsen van uw keuken en de eventuele bijbehorende werkzaamheden hangen van een aantal factoren af, namelijk de grootte van de keuken en het werkblad, het aantal kasten, de apparatuur die aangesloten moet worden en welk meerwerk we gaan uitvoeren. Voor een prijsindicatie vraagt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte op in onze showroom in Almere of door te bellen naar 036 531 4302.

Vakkundige montagedienst

Bij Bogaard keukens voeren onze eigen vakmensen de montage en service uit. Het plaatsen van een keuken is zeer nauwkeurig werk, Bogaard Keukens heeft hiervoor een team met uitsluitend goed opgeleide en ervaren vakmensen en installateurs in dienst. Onze installateurs werken klantgericht en met hart voor de zaak. Daardoor leveren we precies werk en profiteert u van het resultaat.

Volledige keuken laten plaatsen

Veel bedrijven besteden het installeren en monteren van de keuken uit aan externe montagebedrijven. Maar wij geloven dat een keuken pas echt perfect geplaatst wordt als alle werkzaamheden onder één dak vallen. Dat betekent namelijk betere communicatie, maar ook de zekerheid van goed opgeleide en betrokken vakmensen. Vandaar dat wij uitsluitend met onze eigen vakkundige installateurs werken. Laat uw keukenmontage door Bogaard Keukens uitvoeren, dan weet u zeker dat uw nieuwe keuken installeren met zorg en vakmanschap gebeurt. Bekijk onze eerdere projecten in ons digitale portfolio of neem contact op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Voor vragen of informatie over het installeren van de keuken of een van de andere werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen via onderstaande buttons.


Onze klanten

aan het woord

 • “Dank”
  Een nieuwe badkamer moest er komen. Dan begint het traject. Wat moet er in, hoe gaan we het inrichten en vooral wat is er mogelijk. Vele showrooms gezien en als laatste kwamen we bij Bogaard. Bij de ontvangst in de showroom hadden wij een goed gevoel en dat is in…
  FAM HENSBERGEN
 • “Dik tevreden”
  Ik heb eind vorige jaar bij Bogaard een keuken uitgezocht. Nadat de keuken door Rob was ingemeten, heb ik in de zaak het materiaal uitgezocht en samen met Remy nog allerlei dingen laten aanpassen. Dat komt doordat ik en klein en gehandicapt ben. Remy kwam en liet mij de 3D…
  MW. WIL DE WAAL
 • “Beste gevoel”
  Na diverse badkamer showrooms bezocht te hebben kochten we uiteindelijk de badkamer bij Bogaard keukens en badkamers. Niet omdat ze de goedkoopste waren maar omdat we daar het beste gevoel bij kregen. Men beschikt over een mooie showroom waar diverse ingerichte badkamers te zien zijn. Prima uitleg en hulp bij…
  MARCEL EN RAMONA
 • “Een aanrader”
  Prima meedenkend in voorfase om tot een gewenst ontwerp te komen.Ruime keus in toe te passen materialen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Uitvoering door prima medewerkers volgens een zeer strakke planning. Een aanrader!
  B. HORSELING
 • “Mooi resultaat”
  Vanwege de beperkte mogelijkheden bij het uitkiezen van het meerwerk wat werd aangeboden bij ons nieuwe huis, zijn we gaan rondkijken naar de mogelijkheden als we zelf alles regelen. Met ' alles' bedoelen wij: vloer betegelen, wanden en plafonds stucen en sauzen, toiletten, badkamer en keuken plaatsen. Zo zijn we…
  RUUD VISSER EN ROBERT BRAMA
 • “Veel complimenten”
  Eindelijk hadden we besloten om een nieuwe keuken aan te gaan schaffen. Op basis van ervaringen van anderen en omdat Boogaard een echt Almeers bedrijf is, besloten we daar te gaan kijken. We werden allervriendelijkst door Dirk ontvangen. Hij heeft met heel veel geduld en aandacht ons geholpen om een…
  DIRK EN MARJAN VAN AKEN
 • “Absoluut goed”
  Zowel een complete keuken als badkamer gekocht bij Dirk Bogaard. Nadat uitvoerig de tijd is genomen om het wensenpakket door te nemen heeft vervolgens in juli 2018 de plaatsing van zowel de keuken als ook de badkamer plaatsgehad. Zeer kundige werklieden met verstand van zaken en staan open voor wijzigingsverzoeken…
  TWAN WILKE
 • “Goed bedrijf”
  Je kunt gerust stellen dat wij kritische kopers zijn en we wilden in ons nieuwe huis bovendien geen standaard inrichting. Wij hadden dan ook al een handvol badkamerspecialisten achter ons gelaten voordat we via qasa.nl op Bogaard stuitten. De reden dat we aldaar het eerste bezoek gebracht hebben, is de…
  MURAT EN MARIANNE
 • “Complete verbouwing”
  Onze buren hadden Bogaard keukens en badkamers aanbevolen toen we jaren terug een lekkage hadden die beunhazen hadden veroorzaakt bij het aanleggen van een nieuwe badkamer. Dit hebben ze prima opgelost. Bij deze buren hadden ze de keuken verplaatst en een aanbouw gemaakt. Toen we een nieuwe keuken wilde die…
  ANDRÉ EN SACHA VAN MOURIK
 • “Goed bedrijf”
  Nadat wij in 2018 een aantal offertes voor een nieuwe badkamer had op laten maken, maar daarbij geen goed gevoel hadden zijn we verder gaan kijken. In 2019 via Google terecht gekomen bij Bogaard Almere, waar ik telefonisch contact had met Dirk Bogaard over een nieuwe badkamer. Hij gaf aan…
  MANUELA VAN KUIK

Bekijk hier alle ervaringen

Routeplanner naar onze showroom

Doe inspiratie op voor uw keuken in onze showroom en kom vrijblijvend langs. Wij zijn elke zaterdag geopend! U vindt de showroom aan de Operetteweg 8-12 in Almere Muziekwijk.

Bereken mijn route naar Bogaard Keukens

Openingstijden

 • Maandag: Op afspraak
 • Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
 • Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
 • Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
 • Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
 • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
 • Zondag: Gesloten